OM MIG

Jeg er en professionel og erfaren underviser og behandler med en bred viden og mange kompetencer. Jeg elsker, hvad jeg laver, og gør det med stor passion, så du kan trygt føle dig i kompetente hænder hos mig.

Jeg ser mig selv som et autentisk menneske med et ægte engagement, respekt og ydmyghed for mit arbejde med menneskerne omkring mig.

Med over 30 års erfaring i mange forskellige sammenhænge inden for social- og sundhedsfagene, har jeg arbejdet med mennesker der har oplevet udfordringer i alle afskygninger, fra angst, vrede, psykiske- og fysiske udfordringer, og kropslige gener.  

Min tilgang hviler bl.a. på metoder funderet i den narrative teori, som ønsker at medvirke til, at mennesker kan finde deres foretrukne fortællinger og praksisser frem. 

Mennesker forsøger at skabe mening og sammenhæng igennem fortællinger, som et værn mod kaos og utryghed, der stilles til stadighed alle mulige former for præstationskrav til os i vores kultur.

Det er min opfattelse, at når vi får genetableret vores foretrukne fortællinger, får vi samtidig genetableret vores form både kropsligt og mentalt, og hvad der skal til for at det giver mening.

I kroppen står vores fortællinger oftest i et rodet og kompliceret forhold til hinanden, meget af det som sker i vores liv, vores initiativer og handlinger forbliver ubemærkede af os selv, vi registrerer måske ikke uhensigtsmæssige kropslige tillagte vaner, hvorfor der kan være brug for hjælp til at øve sig i at blive bedre til at lytte, blive opmærksom gennem manuel kropsterapi og samtale for derigennem at få en anden fortælling frem som kroppen kan få det bedre med. 

Hos Krop og psykomotorik tilbyder jeg hjælp til dig, som bl.a. har udfordringer med

  • Smerter
  • Problematikker i bevægeapparatet
  • Spændinger
  • Uro
  • Angst
  • Stress

Jeg føler mig meget privilegeret i mødet med mennesker, det gør mig nysgerrig på dem og ikke mindst mig selv, som opdager nye udviklingspotentialer.

Jeg vil glæde mig til at møde dig i min klinik, eller derude et sted.


”Det er fortællingerne der former livet og identiteten i en aldrig afsluttet proces. Man er altid på vej, og fortællingerne er aldrig afsluttede, men altid under tilblivelse.”

– Gilles Deleuze

Har du spørgsmål?